Migreenikosta Manuaalisen Migreenin Hoidon Asiantuntijaksi

Hei! Olen Jyrki Mäkelä helsinkiläinen lääkkeettömän migreenin hoidon asiantuntija. Olen erikoistunut kroonisen migreenin hoitoon. Hoidan mielelläni myös migreenikohtauksia. 

Olen koulutukseltani koulutettu hieroja. Valmistuin Joensuusta Itä-Suomen Liikuntaopistosta vuonna 1995.

Matka manuaalisen migreenin hoidon maailmaan on ollut erittäin antoisa ja on hienoa auttaa migreeniä sairastavia uuden terveen elämän polulle. 

Tulenpalava motivaatio

Tulenpalava motivaatio ja kiinnostus migreeniä ja hoitojen kehittämistä kohtaan syttyi armeijan jälkeen aloittaessani opiskelun Itä-Suomen Liikuntaopistolla. Migreenin tullessa kiusanhengeksi, en halunnut jäädä tuleen makaamaan vaan ryhdyin ratkomaan visaista ongelmaa.

Kuningaskunnan Ytimessä

Yhdistyneet Kuningaskunnat vetivät minua puoleensa päästyäni Itä-Suomen Liikuntaopistosta (95). Lontooseen on matkani vienyt kahdelle pidemälle rundille ja myöhemmin lukuisille lyhemmille keikoille. Niin Lordien, kiireiset pankkiirien, liikemiesten, poliitikoiden ja moient muiden kivut ja ongelmat tulivat tutuiksi Wimbledonin, Harley Streetin ja Marylebonen vastaanottojen kautta,

Keitä ovat Asiakkaani?

Lähes kaikki asiakkaani ovat kiireisiä uraputkessa olevia eri alojen asiantuntijoita, yrittäjiä, organisaatioiden keski- tai ylimmässä johdossa työskenteleviä migreeniä sairastavia naisia.

jyrki

Ikimuistoinen matka

Jokainen migreeniä sairastava on oma tarinansa ja uniikki yksilö. On edelleen huikea fiilis, kun uusi apua hakemaan tullut migreeniä sairastava saa uuden upean alun ja voi elää normaalia elämää. Siihen tunteeseen ei koskaan kyllästy. 

Yli Neljännesvuosisata Kivunhoidon Parissa

Manuaalisen kivunhoidon ja erityisesti migreenin hoidon kehitystyön parissa on kulunut yli neljännesvuosisata joista vaativan kivunhoidon parissa viimeiset 11 vuotta. Kuva vuodelta 1995 Itä-Suomen Liikuntaopiston ajoilta.

Yli 35 000 Hoitoa

Olen tehnyt urallani tähän mennessä yli 35 000 manuaalista kivunhoitoa.

Hoitometodien Kehitystyö

Olen kehittänyt urallani kolme manuaalista migreenin hoitomenetelmää ja itsehoitometodin.