Migreenikosta Manuaalisen Migreenihoidon Asiantuntijaksi

Ilman omaa migreenitaustaani ja kipukokemuksia tuskin olisin päässyt tasolle, jossa olen tänäpäivänä migreenin hoidossa. Ne ovat antaneet henkilökohtaisen kokemuksen lisäksi perspektiiviä ja valtavan motivaation auttaa muita migreenikkoja. 

Tulenpalava motivaatio

Tulenpalava motivaatio ja kiinnostus migreeniä ja hoitojen kehittämistä kohtaan syttyi armeijan jälkeen aloittaessani opiskelun Itä-Suomen Liikuntaopistolla. Migreenin tullessa kiusanhengeksi, en halunnut jäädä tuleen makaamaan vaan ryhdyin ratkomaan visaista ongelmaa.

Kuningaskunnan Ytimessä

Yhdistyneet Kuningaskunnat vetivät minua puoleensa päästyäni Itä-Suomen Liikuntaopistosta (95). Lontooseen on matkani vienyt kahdelle pidemälle rundille ja myöhemmin lukuisille lyhemmille keikoille. Niin Lordien, kiireiset pankkiirien, liikemiesten, poliitikoiden ja moient muiden kivut ja ongelmat tulivat tutuiksi Wimbledonin, Harley Streetin ja Marylebonen vastaanottojen kautta,

Keitä ovat Asiakkaani?

Hoidan migreeniä sairastavia manuaalisella hoitomenetelmällä (Migraine Rapid®)ja tarjoan migreenin itsehoidon valmennusta. Hoidan myös niskan ja kaulan alueen kiputiloista ja Whiplash-vammasta kärsiviä. Olen erikoistunut kroonisen ja akuutin migreenin hoitoon. Teen tiivistä hoitoyhteistyötä Aavan neurologian erikoislääkäreiden, muiden lääkäreiden ja Orto-Lääkärit ostaston ammattilaisten kanssa.

jyrki

HALUATKO KUULLA LISÄÄ KUINKA VOIN AUTTAA SINUA?

Ikimuistoinen matka

Jokainen migreeniä sairastava on oma tarinansa ja uniikki yksilö. On edelleen huikea fiilis, kun uusi apua hakemaan tullut migreeniä sairastava saa uuden upean alun ja voi elää normaalia elämää. Siihen tunteeseen ei koskaan kyllästy. 

Yli Neljännesvuosisata Kivunhoidon Parissa

Manuaalisen kivunhoidon ja erityisesti migreenin hoitoon liittyvän kehitystyön parissa on kulunut yli neljännesvuosisata joista vaativan kivunhoidon parissa viimeiset 11 vuotta. Kuva vuodelta 1995 Itä-Suomen Liikuntaopiston ajoilta.

35 000 Hoitoa

Olen tehnyt urallani tähän mennessä 35 000 manuaalista kivunhoitoa.

Hoitometodien Kehitystyö

Olen kehittänyt urallani kolme manuaalista migreenin hoitomenetelmää ja itsehoitometodin.