Turvallinen, tehokas, ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan perustuva lääkkeetön migreenihoitometodi. Migraine Rapid® rauhoittaa hermoston, palauttaa jatkuvien migreenikohtausten epäbalanssiin suistamat kehon toiminnot balanssiin ja auttaa pitämään yllä normaali olotilaa jatkossakin.

Kenelle?

Migraine Rapid® on sopiva hoitomenetelmä kiireisille uraputkessa oleville naisille ja miehille, jotka haluavat keskittyä uraansa ja elämäänsä ilman jatkuvia migreenejä. Haluat vain parasta, nopeita ja pysyviä tuloksia. Olet valmis panostmaan omaan terveyteesi ja hyvinvointiisi. Oikotietä huipputuloksiin kun ei ole. 

Miten?

Hoidon aikana käsitellään käsin eli manuaalisesti pään alueen hermostoa. Manuaalisen migreenihoidon vaikutuksesta myös muu elimistö rentoutuu.

Migreenin hoito Migraine Rapid® menetelmällä on miellyttävän tuntuinen hoidossa olevalle. Hoidon fysiologinen vaikutus on rauhoittava. Fysiologisen vaikutuksen vuoksi hoidossa oleva voi jopa nukahtaa tai olla unen ja valvetilan rajamaille.

Ensikäynnillä

Ensikäynnillä tehdään tilanteesi kartoitus sekä tutkitaan hermoston sekä yläkehon lihaksiston tila. Tutkimuksen pohjalta ja antamiesi tietojen pohjalta kerron kuinka paljon hoitoa ja minkä pituisen hoitojakson tarvitset. Saat myös ensimmäisen manuaalisen migreenihoidon.

Jatkokäynnillä

Jatkokäynnillä käydään läpi ensikäynnin ja jatkokäynnin välisen ajan olotila ja tehdään manuaalinen migreenin hoito. Vahvistan jatkokäynnillä myös itsehoidon osaamistasi. Olotilasi salliessa hoidan jatkohoitokerroilla hermoston lisäksi myös lihaksiston puolella olevia ongelmia. Migreenikohtaukset kuormittavat aina myös lihaksistoa, siksi etenkin yläkehon lihaksiston hoitaminen kuuluu yhtenä osana migreeniä sairastavan hoito-ohjelmaan.

Kroonistuneen Migreenin Hoito

Kroonistuneen migreenin hoito vaatii luonteensa vuoksi aina aluksi  intensiivihoitojakson ongelmien pitkäaikaisuuden vuoksi. Klinikkahoidoissa intensiivihoitojakson pituus on keskimäärin 2-3 viikkoa. Intensiivihoitojaksolla hoitoja otetaan viikossa 1-2 kappaletta.

Akuutin Migreenin Hoito

Jos kärsit akuutista migreenistä eli migreenikohtauksesta, kannattaa sinun hakeutua hoitoon, sillä 97% akuutin migreenin hoidoista migreenikohtaus saadaan katkaistua hoidon aikana.

Migreenin Itsehoito

Itsehoito aloitetaan heti ensimmäisestä päivästä olon saamiseksi normaaliksi mahdollisimman pian. Tehokas ja helppokäyttöinen itsehoitometodi auttaa sinua myös jatkossa pitämään yllä hyvää saavutettua oloa. Metodi on myös oiva työkalu pahan päivän varalle.

Kuten varmasti lähes kaikki migreeniä sairastavat, myös sinä olet kohdannut sen, että taudin kanssa voi olla todella avuton ja yksinäinen olo. Hyvät neuvot kullan arvoisia. Siksi henkinen tuki on olennainen osa palveluani.

Manuaalisen Migreenin Hoidon Historia Lyhyesti

Migraine Rapid® manuaalisen migreenin hoidon alkujuuret ulottuvat syksyyn 1994. Olin aloittanut koulutetun hierojan opinnot urheiluhierojalinjalla Itä-Suomen Liikuntaopistossa Joensuussa. Elämän ironiaa parhaimmillaan, että omalla kohdallani migreeni ponnahti häiritsemään elämääni. 

Diagnoosin saatuani ryhdyin lukemaan mikä migreeni oikein on ja mitä sille voisi tehdä. Tiedon kapeus ja vähyys etenkin hoidoista herätti piilevän innovaattorin sisälläni. “Ota pilleri, rukoile ja toivo, että kaikki menisi hyvin” ei tuntunut minusta lainkaan todelliselta vaihtoehdolta. Siispä ryhdyin itse tutkimaan migreeniä omalla tavallani, tekemään testejä ja kehittämään omaa, parempaa tapaa hoitaa migreeniä. 

Ensimmäinen Manuaalinen Migreenihoito (CMT Method)

Ensimmäinen manuaalinen migreenin hoito täysin omana hoitonaan näki päivän valon vuonna 2010. Vuonna 2012 hoidon nimeksi tuli CMT Method. Jo samana vuonna, kun ensimmäinen hoitometodi sai uuden nimensä kävi selväksi, että se oli vielä “valuvikainen” prototyyppi, joten kehitystyön piti ehdottomasti jatkua. 2013 myin osuuteni Cranion Oy:stä yhtiön toiselle perustajalle ja käynnistin täysin oman praktiikan Helsingin ydinkeskustaan. 

Migraine Rapid® ja Iso Läpimurto

Vuoden 2013 tuli nopeaan tahtiin huikeita onnistumisia ja kehitysaskelia. Valuviat tippuivat armotta kyydistä pois ja myös itsehoitometodi saavutti nykyisen muotonsa. Kun vielä 2010 positiivisen tuloksen saaminen akuutin migreenin hoidossa oli sattunnaista, saavutti Migraine Rapid®  hoito 97 prosentin onnistumisprosentin akuutin migreenin hoidossa, eli migreenikohtauksen hoidossa 10 minuutin tasolle. Kroonisen migreenin hoidon puolella klinikkahoitojen tarve romahti CMT Methodin 2 kuukauden keskimääräisestä ajasta 2-4 viikkoon. Vuoden 2015 aikana standardiksi tuli 2-3 viikkoa per intensiivinen klinikkahoitojakso.

Ei Laakerilla Lepäämistä Vaan Jatkuvaa Kehitystä

Uskon vahvasti nonstop periaatteeseen kaikessa toiminnassa. Jos ei kehitä asioita kaiken aikaa, pysähtyy ja alkaa kulkea taaksepäin. Teen jatkuvaa kehitystyötä jotta voisin tarjota asiakkailleni yhä parempaa palvelua. 

Klinikka Vastaanottoni

Hieros Oy
Punavuorenkatu 7 B
00120 Helsinki